Akupunktur-behandling

Tilbydes i klinikken.

Hver patient bedømmes individuelt
Lægen foretager en bedømmelse af hver patient ved samtale og eventuelle undersøgelser og vurderer herefter, om lægen kan give akupunkturbehandling for den aktuelle sygdom. Akupunkturbehandlingen tilpasses individuelt og justeres løbende i behandlingsforløbet. Antallet af behandlinger varierer meget, afhængig af sygdoms art og behandlingens effekt.

Historie
Akupunktur er ca. 5000 år gammel, oprindelig kinesisk metode, velegnet til at lindre symptomerne ved visse sygdomme. Akupunktur antages også at fremskyndekroppens evne til at hele sig selv.

Akupunktur bliver anvendt i et stigende omfang på danske hospitaler som supplement til den konventionelle behandling.

Akupunktur kan påvirke mange af kroppens funktioner 

De seneste års forskning har vist, at akupunktur kan påvirke mange af kroppens funktioner, her i blandt: nervesystem, hud, muskler m.m

Akupunktur virker ikke på alt

Akupunktur har sine begrænsninger og kan ikke helbrede alvorlige eller permanente sygdomme og skader, men kan dog ofte lindre medfølgende gener og symptomer, som f.eks. en række smertetilstande og kvalme.

Pris på behandlingen
Er du tilmeldt os som patient, koster akupunkturbehandling dig kun et lille beløb til dækning af udgiften til akupunkturnålene.
Er du ikke tilmeldt vores praksis, er honoraret større.